Een overzicht van de beste boilies van onze sponsoren en leveranciers. Hier vind u in een overzicht alle informatie over deze boilies zoals Boedha Baits en Prologic

Squid Black : RMbaits

rmbaits-squid-black De Squid Black is een boilie gemaakt van hoogwaardig squidmeel , ondersteunt door een goede sguid flavour.

Al onze boilies hebben een open structuur waardoor de bal sneller uitlekt en de karper sneller de boilie ontdekt.

 

Verpakt per kilo, v.a.€ 3,75

 

Squid Black : RMbaits
Monstercrab Boilie : RMbaits

rmbaits-monstercrap Onze monstercrab boilie is een bollie op basis van verschillende vismelen in combinatie met monstercrab flavour. Door zijn open structuur lekt hij goed uit en is het een top instant bal.

 

Verpakt per kilo, v.a.€ 3,75 

 

Monstercrab Boilie : RMbaits
Pineapple Birdfood Boilie : RMbaits

rmbaits-pineapple-birdfood De Pineapple Birdfood is een bollie op basis van vezelrijke birdfood , in combinatie met een romige pineapple flavour. Deze boilie heeft een open structuur, waardoor hij goed uitlekt.

Een echte topper zowel instant als voor een voersessies!

 

 

Pineapple Birdfood Boilie : RMbaits
Scopex Birdfood Boilie : RMbaits

rmbaits-scopex-birdfood De Scopex Birdfood is een boilie op basis van  vezelrijk birdfood in combinatie met een romige scopex flavour. Deze boilie heeft een open structuur, waar door hij goed uitlekt.

Een echte topper zowel instant als voor een voersessies!

 

 

Scopex Birdfood Boilie : RMbaits
Spice Supreme Boilies : Prologic Baits

prologic-boilies-spice-supreme De Spice Supreme boilies van Prologic is een pittige bal en is samengesteld met de beste ingrediënten.
De uitgebalanceerde combinatie van vis extracten en de beste kwaliteit proteïne meel zorgen voor een perfecte balans tussen : aantrekkelijkheid,voedingswaarde en spijsvertering.

De spice supreme boilies bezitten een unieke structuur die zorgt voor een langdurige werking van de attractors. De boilies van Prologic zijn inzetbaar in alle weersomstandigheden

Spice Supreme Boilies : Prologic Baits
Extra Wberry Boilies : Prologic Baits

prologic-boilies-extra-wberry Deze zacht rode Wberry bal van Prologic is uniek in zijn soort. De uitgebalanceerde combinatie van vis extracten en de beste kwaliteit proteïne meel zorgen voor een perfecte balans tussen : aantrekkelijkheid,voedingswaarde en spijsvertering. De boilies van Prologic zijn samengesteld met de beste ingrediënten .

De extra wberry boilies bezitten een unieke structuur die zorgt voor een  langdurige werking van de attractors .

Inzetbaar in alle weersomstandigheden.

Extra Wberry Boilies : Prologic Baits
Choco Cream Boilies : Prologic Baits

prologic-boilies-choco-cream De Prologic Choco Cream heeft al vaker bewezen dressuur te doorbreken en dikke vissen op te leveren. De Choco Cream boilies bezitten een unieke structuur die zorgt voor een langdurige werking van de attractors .Deze Choco Cream boilies zijn samengesteld met de beste ingrediënten. De uitgebalanceerde combinatie van vis extracten en de beste kwaliteit proteïne meel zorgen voor een perfecte balans tussen : aantrekkelijkheid,voedingswaarde en spijsvertering.

Inzetbaar in alle weersomstandigheden.

 

Choco Cream Boilies : Prologic Baits
Oceanic Fish Boilies: Prologic Baits

prologic-boilies-oceanic-fish Van bodem tot oppervlakte zorgen de Oceanic Fish Boilies voor een onweerstaanbare omgeving. Boilies van Prologic zijn samengesteld met de beste ingrediënten. De uitgebalanceerde combinatie van vis extracten en de beste kwaliteit proteïne meel zorgen voor een perfecte balans tussen :aantrekkelijkheid, voedingswaarde en spijsvertering.

De oceanic fish boilies bezitten een unieke structuur die zorgt voor een langdurige werking van de attractors.

Inzetbaar in alle weersomstandigheden.

Oceanic Fish Boilies: Prologic Baits
Extreme Garlic Boilie : OSB Baits

asian-garlic

De Extreme Garlic Boilie is een InstantBol bij uitstek! Geen andere boilie trekt zo snel karper aan als deze.

Gemaakt met LT999 Vismeel, een flinke dosis  Robin Red, Vers gemalen knoflook, red cell, en met een super Garlic flavour. Deze boilie is het gehele jaar inzetbaar.

Tip: bewaar de boilies op een veilige, goed afgesloten plaats. Uw buren zullen u dankbaar zijn! Extreme Garlic Boilie : OSB Baits
Scopex / BPO Boilie: OSB Baits

osb-scopex-bpo Het hele jaar doorvissen met 1 soort boilie? Deze boilie is voor alle seizoenen gemaakt door middel van de zeer open structuur, waardoor ook bij koude temperaturen de attractors zeer goed laat uitlekken.​

​De boilie is samengesteld uit ingrediënten, die als een magneet werken op de karper. Deze boilie is opgebouwd uit een basis van 8% birdfood, 8% LT999 vismeel, kelp, zwarte peper, vers gemalen chilipepers, sweetner en een topper van een scopex flavour. De ervaringen zijn er inmiddels dus laat u overtuigen.​ Scopex / BPO Boilie: OSB Baits
FF-MK2 Noten Boilie : OSB Baits

new-fish-boilie

De FF-MK2 noten Boilie heeft de ultieme crunchfactor! Deze boilie is gemaakt op basis van een birdfoodmix, 50gram gemalen verse pindas, 50 gram vers gemalen tijgernoten, 150gram tijgernotenmeel en 50gram pindameel per kilo, afgemaakt met een Top Pistache Flavour.

Deze bol heeft alles in zich om gewaardeerd te worden door onze gevinde vrienden. De Crunch die deze boilie bezit komt heel dichtbij het crunchen van mosselen, kreeftachtigen en andere schaaldieren.

FF-MK2 Noten Boilie : OSB Baits
Liver-MT Boilie : OSB Baits

m1-liver-boilie-boedha-baits De Liver MT boilie van OSB Baits is een leverbol die zijn gelijke niet kent. De boilie is gemaakt op basis van vismeel Lt999, Levermeel, Getoaste Hennep, Robin Red (Haith’s) pre-degested liver en nog meer ingredienten die we helaas niet kunnen prijsgeven.

Kortom een zeer uitgebalanceerde mix die al meerdere dikke karpers op de kant heeft gebracht. Deze boilie is een echte grootwater-Bal bij uitstek en zeer geschikt voor voercampagnes. Liver-MT Boilie : OSB Baits