Categorie: Boilies

Een overzicht van de beste boilies van onze sponsoren en leveranciers. Hier vind u in een overzicht alle informatie over deze boilies zoals OSB Baits en Prologic

Power Rocks – Fishlife BE

power-rocks-fishlife De Power Rocks van Fishlife-BE zijn dressuur door-brekend! Ongekend in de karperwereld en nu al de sensatie van 2015! Een perfecte samenwerking tussen Nederland en België heeft geleid tot een nieuw product vervaardigt door pure kwaliteit van melen en hennep. De werking is puur en krachtig. Geen enkele vis wil dit spektakel missen!

Ga naar de website—-> 

Power Rocks – Fishlife BE

Mystic Apple Boilie – Fishlife-BE

mystic-apple-boilie-fishlife De Mystic Apple is gemaakt voor de karpervisser die eens iets anders wil ! Als je hem eenmaal zelf in je handen hebt, zou je hem liever zelf op willen eten dan in het water te gooien. De boilie heeft een frisse toets van zoete appel en een mooie kruidige nasmaak van kaneel!

Ga naar de website—-> 

The Sniper boilie – Fishlife-BE

the-sniper-boilie-fishlife The sniper is een boilie met een premium + mix! Hij is wit van kleur met pigmenten van geel en rood erin! Als je hem ruikt ruik je iets romig ! Als je hem proeft proef je een vleugje vanille en romige scopex met een tint van coco’s! Door de ingewikkelde samenstelling van onze mix in de sniper is deze een echte allround bol ! Ondanks dat hij zoet is ,is hij ook perfect inzetbaar in koudere temperaturen!

Verkrijgbaar in 20mm boillies en in dip/shocker/oxy sticks / pop ups en onze oxy variant!

Ga naar de website—-> 

Pitaya Sticks – Ambrosia

pitaya-sticks-ambrosia Deze fel roze Pitaya sticks kunnen perfect worden ingezet in combinatie met de Pitaya boilies. De naam Pitaya is het Mexicaanse woord voor aardbei en peer. Momenteel alleen verkrijgbaar bij Ambrosia!

Prijs per kilo: € 2,75,- , verkrijgbaar in 8mm

Website: www.ambrosiacarpbaits.com

Pineapple boilie – Ambrosia

pineapple-boilies-ambrosia De Pineapple boilie gaat al enkele jaren mee in de karper wereld. Er worden na al die jaren nog altijd fantastische karpers op gevangen

De boilie is snel verteerbaar omdat er tarwekiemen in de boilie verwerkt zijn en is dus perfect voor in de winter.
Prijs per kilo: € 4,- NU € 3,50! , verkrijgbaar in 20mm

Website: www.ambrosiacarpbaits.com

Freaky Orange Boilie – Ambrosia

freaky-orange-boilies-ambrosia De Freaky Orange is een boilie die zeker niet mag ontbreken aan het assortiment van Ambrosia. Deze bol is gemaakt op basis van een basismix, appelsien, kruidnagel en kaneel. Deze boilie is de favoriet van Nick van der Venne, testvisser van Ambrosia CarpBaits.

Prijs per kilo: € 5,- , verkrijgbaar in 20mm

Website: www.ambrosiacarpbaits.com

Pitaya Boilie : Ambrosia

pitaya-boilies-ambrosia Deze fel roze Pitaya boilie kan ingezet worden in elk seizoen van het jaar. De naam Pitaya is het Mexicaanse woord voor aardbei en peer. Deze boilie is de favoriet van Sebastiaan Covents, testvisser van Ambrosia CarpBaits. Momenteel alleen verkrijgbaar bij Ambrosia!

Prijs per kilo: € 5,- , verkrijgbaar in 20mm

Website: www.ambrosiacarpbaits.com

Hot & Spicy Squid Boilie & Dumbell : BFM Baits

BFM-Baits-Hot-Spicy-Squid-boilie De BFM-Baits Hot & Spicy Squid boilie bevat diverse soorten vismeel als basis,gecombineerd met een aantal pittige kruiden, waaronder spaanse peppers. De bol is zeer attractief en snel verteerbaar door de vrije aminozuren en de snelle eiwitten. Zeer geschikt voor de wintermaanden.

Verpakt per 2.5KG: € 12,50 (zowel 15mm,20mm en dumbells)

Website: www.partikels.eu

Sweet Tutti Boilie & Dumbell : BFM Baits

BFM-Baits-Sweet-Tutti-boilies De BFM-Baits Sweet Tutti is een van onze topballen bij uitstek. Deze mega zoete bol is mede door de toevoeging van hennep grillee (geroosterde gemalen hennep) licht verteerbaar, en is dus in elk jaargetijde inzetbaar. Tevens ook uitermate geschikt voor voersessies.

Verpakt per 2.5KG: € 12,50 (zowel 15mm,20mm en dumbells)

Website: www.partikels.eu

Fatal Fish Boilie & Dumbell : BFM Baits

BFM-Baits-Fatal-Fish-Boilie De BFM Baits “Fatal Fish” is een boilie met een mooie structuur. Verkrijgbaar in 20mm, 15mm en Dumbells. De Fatal Fish dankt zijn naam aan het feit dat de karpers simpelweg niet van deze bol kunnen afblijven. Doordat wij ook dumbels uitleveren, kunt u het aas ook eens anders aanbieden. Deze boilie is o.a vervaardigt met lt-vismeel,en aminol. Aminol is een van de grootste karper lokkers die er bestaat simpelweg doordat het de voedselopname bevordert.
Verpakt per 2.5KG: € 12,50 (zowel 15mm,20mm en dumbells)

Website: www.partikels.eu

The Boss Boilie & Dumbell : BFM Baits

The-Boss-Boilies-BFM-Baits The Boss het parade paardje van de BFM Baits aaslijn! Voor The Boss zijn uitsluitend ingrediënten en flavours van uitmuntende kwaliteit gebruikt. Onder andere cocos en vanille zijn gebruikt, maar omdat The Boss een bol is die zo goed vangt willen we verdere ingrediënten en flavours niet verklappen.Ervaar zelf wat The Boss voor vangsten oplevert ,resultaten zijn verbluffend.

Verpakt per 2.5KG: € 15,00 (zowel 15mm,20mm en dumbells)

Website: www.partikels.eu