Chalet aan het Twentekanaal

Het chalet is te vinden aan Camping de Zwaaikom, direct aan het Twentekanaal. U kunt hier direct vanuit de chalet vissen op karper. Op de voorplaats aan het kanaal is plaats voor 2 vissers en wij adviseren u een rodpod mee te nemen i.v.m. tegels als ondergrond.

De chalet

De chalet is zeer ruim van afmeting, 10 meter lang bij 4 meter breed, voorzien van 2 zitbanken, een stoel en een salontafel. Tevens vindt u hier een radio-cd speler, een dvd-speler en een televisie met satellietontvanger. De keuken is voorzien van een gasfornuis, een magnetron, een koelkast, een vriezer, een koffiezetapparaat en allerlei potten en pannen. De chalet is dus volledig voor u ingericht. Achterin het chalet vindt u de slaapkamer met een tweepersoonsbed en een inbouwkast. De badkamer is voorzien van wc, douche en ligbad. Wel moet u uw eigen handdoeken, theedoeken en bedlinnen meenemen.

Camping de Zwaaikom

De camping ligt aan het Twentekanaal tussen Hengelo en Enschede. De camping beschikt over een zwembad, een speeltuin, een jeu-de-boules baan en een volleybalveld. De omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor mooie fietsroutes en wandeltochten. Op vijf minuten van de camping ligt het recreatiepark ‘De Waarbeek’. Kortom deze locatie is een uitkomst voor de visser die iets meer luxe wenst.

Het Twentekanaal

Wie kent het Twentekanaal nu niet? Hier werd geschiedenis geschreven in de karper historie. Hier werden in Nederland toen der tijd de zwaarste karpers gevangen. En nu nog komen er regelmatig meldingen van zware karpers, gevangen aan het Twentekanaal. Daarom hebben wij een luxe chalet gereserveerd op Camping ‘De Zwaaikom’.

Op dit deel van het kanaal worden regelmatig diverse ’twintig ponders’ en zelfs zware ‘dertig ponders’ gevangen. Veelal zijn dit schubkarpers, maar ook spiegelkarpers en zelfs rijenkarpers zijn hier al vanuit het chalet gevangen. Vooral in het voorjaar tot begin juni en in het najaar, vanaf september tot november, maakt u de meeste kans. Ook als witvisser met de vaste stok of met de feeder hengel, kunt u zich uitleven.

Beschikbaarheid & Boeken

Klik hier voor meer informatie, prijzen en reserveringen