De boilieburger Pop-Up

De boilieburger Pop-Up

Soms kom je in een situatie dat een single boilie niet wil,  pop-ups  of snowman dressuur gevoelig zijn, of dat je de boilie gewoon drijvend wilt maken omdat er bijvoorbeeld teveel troep op de bodem ligt waardoor je boilie niet gevonden wordt of in de modder verdwijnt.

De benodigdheden voor het maken van een boilieburger pop-up

Er zijn verschillende manieren om een boilieburger te maken. Wat ik meestal bij me hebt is foam. Dit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en je kan het in alle maten en modellen knippen. Dit foam is niet oplosbaar en wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal.

 

Wat te doen?

Snij of knip de boilie doormidden en maak de foam op maat en leg deze tussen de boilie-helften in. Monteer het op de hair met een boilienaald zoals je dat altijd doet.

Een bijkomende tip

Om de boilie helften en het foam bij elkaar te houden is het handig om een stuitje op je hair te bevestigen en deze vervolgens tegen de onderste boilie-helft aan te drukken.

 

De boilieburger, het resultaat

Op deze manier zorg je ervoor dat je een andere aaspresentatie krijgt waardoor de karper eigenlijk een extra stimulans geeft waardoor hij sneller zal overgaan tot een aanbeet!

Veel succes!