Zaterdag 15 april vond de 2e opendag plaats van Idzenga hengelsport in Makkum. De harde wind en lage temperaturen weerhielden de bezoekers er niet van om in grote getale langs te komen en zich te vergapen aan allerhande hengelsportmaterialen van kunstaas, lokvoeders tot een complete visboot.

Tekst & fotografie: Alvar Besemer

2e editie

Ook tijdens deze 2e editie was er van alles te vinden en te doen voor zowel de roof- als witvisser. Zij konden zich laten adviseren over de nieuwste producten, vismethodes en all-in visvakanties van De Vissende Hollander. Ook kon je een onderlijn (knoop) workshop volgen en daar maakte menig jonge bezoeker dankbaar gebruik van. De volledig uitgeruste visboot van Nauta’s boat shop trok daarnaast veel bekijks en ook de BFM bucketdeals, Evezet lokvoeder aanbiedingen en de verschillende nieuwe hengelsport producten van SPRO, DAIWA en ALBATROS vonden gretig aftrek! Om 17:30 uur was de opendeurdag voorbij en kon wederom gesproken worden van een groot succes.

Vele tevreden gezichten van enthousiaste bezoekers hebben de dag doen slagen, het middagzonnetje zorgde voor de rest. Een woord van dank is daarom op zijn plaats voor alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan de opendag 2017. Het is een zeer geslaagd evenement geworden dat volgend jaar zeker weer een vervolg krijgt in de vorm van editie 3!