Veel bekijks bij opendag Idzenga Hengelsport

0
2578

Zaterdag 31 maart 2018 vond de 3e opendag plaats van hengelsport en dierenspeciaalzaak Idzenga Hengelsport. De weergoden waren gunstig gestemd. Elk “type” sportvisser kon zich vergapen aan allerhande hengelsport materialen. Van kunstaas, lokvoeders, gadgets, onderlijn materialen, hengels, tassen en dergelijke tot een complete visboot!

3e editie:

Door het succes van de twee voorgaande edities en de grote animo voor deze dag hebben wij ook dit jaar, met groot plezier een open dag georganiseerd. Niet alleen voor onze vaste klanten, maar ook om anderen deze dag de mogelijkheid te bieden om eens uitgebreid een kijkje in onze keuken te nemen en te genieten van allerlei aanbiedingen en kortingen. Tevens liepen er deze dag heel wat ervaren sportvissers en personeel rond die mensen konden voorzien van alle hengelsport-gerelateerde vragen.

Gezellig druk op de opendag

De aanwezige merken / leveranciers en ervaren sportvissers:

Dit jaar hebben ze weer groot uitgepakt. Niet alleen met diverse aanbiedingen, maar door de aanwezigheid van diverse merken en leveranciers.

Cresta Fishing

Namens Cresta was Klaas Mozes aanwezig. Een bekende wedstrijdvisser in Friesland met de nodige ervaring en kennis. Waarbij hij diverse witvis-gerelateerde artikelen en systemen presenteerde.

Klaas Mozes 

Nauta’s Boatshop

Yaïr Nauta, van Nauta’s Boatshop was aanwezig met diverse dieptemeters en accessoires voor het vissen vanuit een boot. Hij had zelfs een grote visboot te koop staan. Yair is een ervaren roofvisser en verhuurt zichzelf tevens als roofvisgids in Nederland.

BFM Baits

Een groot deel van het team van BFM Baits Nederland en België waren aanwezig, waarbij de nieuwe Scopex Twist boilie deze dag gelanceerd werd. Een boilie in het hogere segment, de Twist Range, waarvan wij hoge verwachtingen van hebben! Vele karpervissers waren deze dag aanwezig om te profiteren van de zogenaamde Bucket-Deal aanbieding om de boilie-voorraad aan te vullen voor het komende seizoen.

Boilies, Soaks, Popups en particles.

Karpervissen in Nederland.nl

Verder waren onze jeugdige teamleden aanwezig voor een workshop “zelf je onderlijn knopen”. Ook om klanten te voorzien van advies en hun ervaringen met ze te delen.

Merlijn en Mark gaven een workshop “je eigen onderlijn knopen” 

De Vissende Hollander

Ook was Reclin de Gries van Klik hier voor meer informatie aanwezig. Met meer dan 50 visvakantie bestemmingen in Europa zijn ze een van de grootste visvakantie-aanbieders van Nederland.

HSV Ons Genoegen Makkum

Pieter de Vries was namens de locale hengelsportvereniging HSV Ons Genoegen Makkum aanwezig voor alle vragen over de vispas, lidmaatschap, viswateren in Friesland, wedstrijden en evenementen vanuit de vereniging.

Pieter de Vries, links

Stichting vissen met Beperking

Marco Seinstra, ambassadeur van Stichting vissen met Beperking was aanwezig.   Idzenga Hengelsport had een pieperset t.w.v 150,- gedoneerd.  Mensen konden door 2 euro te doneren kans maken op deze pieperset door het aantal boilies te raden.

Stichting vissen met beperking zet zich in voor mensen met een beperking of chronische aandoening. Een donatie geven kan ten aller tijde op banknummer: NL35RBR0850562236 t.n.v Stichting vissen met beperking.

Op deze dag is maar liefst € 640,- opgehaald!! Met in het speciaal een donatie van Visput Andijk, HSV De Dobber van 250 euro, 100 van Slagerij Bruinsma door de verkoop van overheerlijke saté en het restant door gulle donateurs.

 

Raad het aantal boilies: Het juiste aantal was 344, niet geraden. Egbert-Jan Adema zat er met 343 slechts 1 van af en is dus de winnaar. Van harte met de pieperset!

Cateringservice Slagerij Bruinsma

Als extra service voor onze bezoekers was de cateringservice van Slagerij Bruinsma met heerlijke sateetjes. Uiteraard was er ook een lekker bakje koffie aanwezig voor de vrijwilligers en klanten vanuit onze winkel.

Een lekkere versnapering tijdens de opendag.

Tevreden gezichten

Vele tevreden gezichten van enthousiaste bezoekers hebben, mede door het mooie weer de dag doen slagen.

Vele tevreden gezichten en enthousiaste bezoekers!

Een dankwoord aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan de opendag!!. Wordt zeer gewaardeerd.

Tot slot nog een kort filmpje over deze dag:


Namens Idzenga Hengelsport!

Tot volgend jaar!

Door: Bert Altena