Prologic Quick Release: snel en eenvoudig

0
4168

Het Quick release systeem van Prologic bestaat uit twee delen die door middel van een veersysteem (snelkoppeling ) aan elkaar verbonden wordt.  De onderzijde is voorzien van drie kogeltjes en de bovenzijde van negen gaatjes. Je kan het object plaatsen zoals jij dat zelf wilt. Het voordeel is dat het niet zomaar omdraait en dat het goed blijft zitten.

Het Quick release systeem werkt zeer makkelijk, voor mij is het een uitkomst.  Ik kan gemakkelijker mijn spullen opzetten, want dat gaat soms wat moeilijk door mijn beperking. Ik gebruik het Quick Release op mijn tripod in combinatie met mijn beetmelders. Maar ook voor de andere doeleinden is dit product zeer geschikt.

Bijvoorbeeld op een schepnet steel. Je kan op die manier de steel snel verwijderen als de vis geland is, want vaak zit dat deel in de weg ,is mijn ervaring. Tentstokken die snel neergezet kunnen worden bij het opzetten van bijvoorbeeld een shelter. Normaal draai je je het apezuur aan al die stokken. Draai eenmalig het Quick Release van Prologic erop…Klik..Klik en klaar, wat je ook wilt opzetten, het is in een mum van tijd klaar!

Het opbouwen en het opruimen van je visspul gaat hierdoor snel en eenvoudig!

Om u een idee te geven over het Prologic Quick Release systeem, heb ik een filmpje toegevoegd van de nieuwe C.O.M Rodpod van Prologic uitgevoerd met het nieuwe Quick Release systeem. Veel kijkplezier:

Lees ook: Prologic Tripod