Review: Prologic SNZ Bitealarm 3+1

0
5419

Voor mij werd het tijd voor nieuwe beetmelders. Na wat zoeken naar informatie over verschillende beetmelders en een goed advies door Ids Idzenga van Idzenga Hengelsport kwam ik uit op de SNZ Bite Alarm Set 3+1 van Prologic.

De SNZ is een pieperset met een mooi design en is gemakkelijk in gebruik. Deze beetmelders hebben alle functies die je nodig hebt als karpervisser. Omdat ik van degelijkheid hou, sprong deze set eruit boven de rest in deze prijsklasse. Ze doen wat ze moeten doen, namelijk registreren wanneer je beet hebt. Wat je nodig hebt zit er op, niet te veel poespas, instellingen en “kermisverlichting”, mijn persoonlijke smaak.

De beetmelders

De beetmelders zijn geheel waterdicht en je kan de volume en de sensitivity instellen op de twee draaiknoppen. Nachtverlichting met drie verschillende instellingen, en meerdere toonhoogtes en een stille modus. Ze werken op een 9 volt batterij en geven een alarm bij een lage accuspanning. Er wordt per beetmelders een beschermhoes bij geleverd. Ze zijn verkrijbaar in 3+1 en 4+1 ze zitten in een mooie koffer.

De ontvanger

De ontvanger is ook geheel waterdicht, heeft een aan en uit knop met een stille vibratie modus en een knop voor volume. Er zit een nachtlicht-functie op en werkt op een 9 volt batterij.

Het bereik is c.a 150 meter en wordt geleverd met een beschermhoes die oplicht in het donker.

 

Officiele video van Prologic over de SNZ Bite Alarm 3+1

Meer informatie over dit product vind je hier:

Prologic Fishing
Idzenga Hengelsport