Review: Prologic Spider Table

0
2522

Team member Hains van www.karpervisseninnederland.nl testte de Prologic Spider Table uit en schreef er een mooie product review over.

”De Prologic Spider Table biedt uitkomst voor aan de rod-, tripod of bankstick. Je kunt hem voor meerdere doeleinden inzetten, zelf heb ik hem voornamelijk gebruikt voor mijn toplood, soaks, hoofdlampje, schaartje en pva zakjes op uit te stallen.”

Tijdens mijn karper sessies heb ik er eerst alleen mijn toploodjes op neergelegd, maar daar kwam snel verandering in. Ik ging het tafeltje steeds meer gebruiken, omdat ik in de gaten kreeg hoe makkelijk deze tool te gebruiken is. Bijvoorbeeld: alvast rigjes in de soak hangen, PVA zakjes met halve boilies er op klaarleggen. ”Hoe makkelijk is het dat je alles bij de hand hebt en snel kunt schakelen als je net een mooie karper hebt gevangen!”


Naar mijn mening is het een hele mooie aanvulling op mijn karperuitrusting. Hij is gewoon makkelijk in gebruik, ook omdat ik nogal een sloddervos ben en dan is dit echt een hele uitkomst. Het is ook helemaal geen moeite om hem te bevestigen op je rod-, tripod of bankstick. Je hoeft het pootje maar één keer te bevestigen, op het armpje naar de tafel zit een quick-release, dus erg makkelijk en snel te bevestigen allemaal! Je kan het tafeltje ook gewoon ronddraaien als hij bevestigd is en snel in een gewenste stand zetten. Ook is er goed over ‘gebruik tijdens de regenen’ nagedacht, er zitten namelijk kleine gaatjes in de hoeken van het tafeltje voor de afwatering.

Naam product: Spider Table
Leverancier: Prologic
Afmetingen: 23 x 17 CM
Gewicht: 300 gram
Richtprijs: circa 23 euro

Vraag uw lokale hengelsportwinkel naar beschikbaarheid en prijs,
Veel plezier van het product!