Soul – Personal Carp Wallet/Toilettas

0
2485

Een aantal maanden terug ging ik, Hains Mous, samen met Ids Idzenga vissen. Hij toverde daar de Carp Wallet tevoorschijn. Volgens hem een heel handig ding. Hij bood mij aan om de Wallet te testen.

Een aantal weken later ben ik op pad gegaan en nam de Wallet mee naar de waterkant. ik heb het tasje inmiddels een tijdje in mijn bezit en ik ben het meer en meer gaan waarderen.

Het voordeel van deze tas is dat je alles bij de hand hebt. Ik ga bijvoorbeeld nooit zonder tekentang op pad, maar als ik hem daadwerkelijk nodig heb, kan ik het ding niet vinden. Dat is nu verleden tijd. Van tandenborstel tot tekentang en van medicatie tot pleisters. Alles kan ik meenemen in dit tasje. Wat ook erg handig is, is dat je nooit je hele toilettas ondersteboven hoeft te halen om iets kleins te zoeken.

De tas beschikt over drie vakken met voldoende ruimte. Twee van de drie vakken beschikken over een soort gaas, waardoor je in één oogopslag kunt zien wat er in zit. De tas neemt weinig ruimte is beslag, doordat hij compact en opgevouwen is.

Ook zit er een haak bijgeleverd, waaraan je de tas kan ophangen. Ideaal! Een leuke bijkomstigheid is nog de bijgeleverde spiegel. Een echt “must-have” voor de voor de beauty-bewuste karpervisser, want zeg nou zelf. Als je geen spiegel vangt, moet je er zelf maar één meenemen.

Prijs-kwaliteit verhouding                                         Als je het mij vraagt is de kwaliteit van dit product zeer hoog en de prijs normaal voor een degelijke toilettas.

De tas is gemaakt van degelijk materiaal en de ritsen zijn robuust en sterk. Eventuele nadelen heb ik niet kunnen ontdekken.

Product: Personal Carp Wallet – toilettas
Leverancier: Soul
Richtprijs circa: 23.50 euro
Verkrijgbaar bij Idzenga hengelsport