Carpvalley, Eibergen

Carpvalley, Eibergen

Eigenaar Ad Brak heeft de voormalig ballastput in Eibergen omgetoverd tot een waar karperparadijs! Dit karperwater is gelegen tussen Winterswijk en Neede, midden in de Achterhoek. Het water ligt enkele meters lager dan het omliggende land en hierdoor dankt het dan ook zijn naam; Carpvalley. Een geweldig bestand aan hand geselecteerde karpers!

Carpvalley Plattegrond

Het landgoed is 4,8 hectare volledig omheind en het water is 2,2 hectare. Er zijn dieptes gemaakt tot 2 meter en 4 eilanden Rondom de eilanden en in de lengte van het water lopen interessante geulen afgewisseld met plateaus en taluds. Carpvalley is allesbehalve een badkuip. De stekken, die in de lengte van het water liggen, zijn fraai aangelegd.

Het Meer

De accommodatie / Clubhuis

Doordat u het gehele water voor uzelf heeft kunt u doen en laten wat u wilt. De accommodatie mag u zelf een naam geven. U kunt deze als sociale aangelegenheid gebruiken. Of als huis met overnachtingsmogelijkheid. Aan het begin van het water staat dit idyllisch huisje met een veranda aan het water. Een sfeervolle uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Hier zijn sanitaire voorzieningen, een prima ingerichte keuken met koelkast., kook gelegenheid en ook is er een vriezer aanwezig voor uw Freezerbaits.

Het is mogelijk om in het clubhuis te overnachten. In het woonkamer gedeelte staat een twee persoonsslaapbank waar u gebruik van kan maken. De veranda aan dit huisje is werkelijk adembenemend en ligt pal aan het water. Hier heeft u ook de mogelijkheid om buiten te slapen om de ruime U vormige bank. Hier zitten extra dikke kussen op zodat u dit ook als bed kunt gebruiken, deze bied ruimte als 2x eenpersoons slaapgelegenheid. Voor in de koudere periodes kunt u ook de houtkachel ontsteken zodat het lekker warm word.

Carpvalley; Het bestand

Inmiddels kent Carpvalley een behoorlijk bestand van 150-170 karpers. Er zwemmen rijkelijk beschubde Valkenswaard spiegels, Jonge Tsjechische en hoog geblokte edel schubs, Franse en Duitse bakken van spiegels en schubs. Het bestand varieert van 5-25 kg. Carpvalley herbergt ook 2 steuren rond de 25 kilo.

Beschikbaarheid & Boeken

Voor meer informatie, beschikbaarheid en boeken ga je naar Angling Escapes